vineri, 11 mai 2012

Arhivele extraterestrilor, part.1 - Cartea lui Enoh; Biblia


Poruncile si pildele din Biblie ofera indicatii cu privire la felul  de comportament pe care  omul ar trebui sa-l adopte si nu ofera raspunsuri directe cu privire la Dumnezeu, Ingeri sau Sfantul Duh. Aceasta pentru ca un anumit mod de viata contribuie decisiv la dezvoltarea spirituala a omului iar toate celelalte intrebari isi vor gasi de aici raspunsul.
In Biblie sunt mentionati profeti care au fost inaltati la cer in care de foc, dupa ce si-au terminat misia ce au avut-o pe pamant. Unul dintre cei inaltati de care pomeneste Biblia este Enoh. Din “Cartea lui Enoh” se poate deduce destul de usor ca acesta a avut contact cu o rasa de extraterestrii  Şi a plăcut Enoh lui Dumnezeu şi apoi nu s-a mai văzut, pentru că l-a mutat Dumnezeu” (Geneză 5:24)
Cel mai probabil primul pacat infaptuit de om se refera la influentarea evolutiei rasei umane de catre o alta rasa de extraterestrii in urma careia fiinta umana a capatat si alte particularitati decat cele dorite de catre primii creatori. De asemenea acestia au intervenit decisiv in modelarea istoriei noastre precum si in dobandirea de aptitudini si abilitati ce au contribuit la aparitia civilizatiilor.
Pe cand copiii oamenilor se inmultisera in acele zile. s-a facut ca ficele lor s-au nascut gratioase si frumoase. Si atunci, cand ingerii, copii Cerurilor, le-au vazut, s-au indragostit de ele; si ei si-au spus unii altora: sa ne alegem femei din rasa oamenilor si sa avem copii cu ele.
Intr-adevar ei au jurat si s-au legat intre ei printr-un legamant cu blestem. Ei erau in numar de 200 si coborau din Adis, loc asezat in apropierea muntelui Hermon.
Si ei si-au ales fiecare cate o femeie, si s-au apropiat de ele si au convietuit cu ele; si ei le-au invatat vrajitorii, farmece si insusirile radacinilor si arborilor.
Si aceste femei au zamislit si au nascut uriasi. Statura lor era de 300 de coti. Ei au inghitit tot ce munca oamenilor poate sa produca, si n-a fost chip sa fie saturati. Atunci s-au intors impotriva oamenilor insisi ca sa-i manance.” (Cartea lui Enoh 7:1,2,7-13)
Azayel i-a mai invatat pe oameni sa faca sabii, cutite, scuturi, platose, oglinzi; el le-a aratat cum sa faca bratari si podoabe, cum sa foloseasca vopsele, arta de a-si inegri spancenele, de a folosi pietrele pretioase si tot soiul de spoieli, astfel incat oamenii s-au stricat.
Amazarak i-a invatat tot felul de vrajitorii, de farmece si insusirile radacinilor. Armers i-a invatat arta de a dezlega vrajitoriile. Barkayal i-a invatat arta de a urmarii stelele. Akibeel i-a invatat semnele. Tamiel i-a invatat astronomia. Si Asaradel i-a invatat miscarile lunii.
” (Cartea lui Enoh 8:1-8)

Ce este omul in ochii creatorilor lui? Conform Bibliei fiinta umana nu este mai mult decat un sclav, dar acest lucru nu ar trebui sa-i faca pe oameni sa se simta intr-un fel frustrati ci dimpotriva, chiar mai impacati, pentru ca lucrurile puteau sta cu mult mai prost.
Se ne gandim doar la modul cum oamenii le trateaza pe celelalte vietuitoare de pe pamant, doar pentru ca le considera cu mult inferioare speciei sale. De cele mai multe ori omul nu este capabil sa-si trateze cu respect nici macar proprii semeni. Tortura, prigonirea, umilirea, schilodirea, uciderea si alte fapte ingrozitoare au fost si vor fi infaptuite de catre om impotriva omului, fie el crestin sau nu.
Cine este diavolul? Biblia il defineste ca fiind rivalul, cel izgonit si prigonit, cel care a refuzat supunerea, ingerul cazut din cer pe pamant. Satan este si el o faptura creata ce a intrat in conflict cu fortele divine. Fiind un dusman declarat al lui Dumnezeu a fost aruncat din cer pentru rebeliune.
Şi s-a făcut război în cer: Mihail şi îngerii lui au pornit război cu balaurul. Şi se războia şi balaurul şi îngerii lui. Şi n-a izbutit el, nici nu s-a mai găsit pentru ei loc în cer. Şi a fost aruncat balaurul cel mare, şarpele de demult, care se cheamă diavol şi satana, cel ce înşeală pe toată lumea, aruncat a fost pe pământ şi îngerii lui au fost aruncaţi cu el.” (Apocalipsa 12:7,8)
Denumirea de Lucifer – lux(lumina), ferre(a transporta) “purtator de lumina” – se refera la o rasa superioara de fiinte extraterestre ce a facut parte, cu foarte mult timp in urma, dintr-o alianta ce implica mai multe rase de extraterestri conduse de fiinte spirituale. Rolul lor initial a fost acela de gardieni, de pazitori ai lumilor, insa in urma unui razboi pe care l-au pierdut in fata unor adversari net superiori atat spiritual cat si tehnologic, si-au pierdut acest statut iar lumea lor a fost nimicita aproape in totalitate.
In anumite lucrari religioase ingerii sunt impartiti in mai multe grupuri ce poarta denumiri diferite, dupa misiunea ce o aveau de indeplinit. Astfel ingerii sunt:
-Ingerii Serafimi (Isaia 6:2)„cei care au cu cate sase aripi” adica cei care calatoresc, care fac munca de teren.
-Ingerii Heruvimi (Iezechiel 10:12)„cei cu ochi multi” cei care au puterea de a supraveghea si de a privi asupra lumilor de la mari departari asigurandu-se de bunul mers al lucrurilor.
-Ingerii ce fac parte din gruparea asa numita  „Batranii” (Apocalipsa 11:16; 5:11), adica conducerea sau cei care hotaresc, cei care i-au decizii; acesti ingeri sunt fiinte spirituale extraterestre foarte evoluate.
In ce priveste rasele prigonite un raspuns aflam din Biblie si anume ca "ingerii cazuti din cer au fost a treia parte din stelele cerului " ( Apocalipsa 12: 4, 9 ); „Locuinta ingerilor cazuti este in vazduh”( Efeseni 6: 12 ); „Atunci Domnul a zis către Satan: "De unde vii?" Iar Satan a răspuns Domnului şi a zis: "Am dat târcoale pe pământ şi m-am plimbat în sus şi în jos". (Cartea lui Iov Cap.1:7)
In versetele biblice: Isaia 14:12,15; II Petru 2: 4; Iuda 1: 6; Luca 8: 31 ingerii rai sunt aruncati in intuneric, adica departe de Dumnezeu.
Se crede ca „ei” se afla chiar si aici, pe Pamant. Supravietuiesc ascuzandu-se in diferite baze subterane, fara a incalca insa poruncile Bătranilor. Traiesc cu frica pentru ca stiu ca sunt la cheremul unor forte cu mult peste posibilitatile lor de aparare. De asemenea ne urasc doar pentru ca suntem oameni insa sunt constienti ca sfarsitul va veni si pentru ei, odata ce creatorii si protectorii nostrii si-au pierdut interesul pentru specia noastra.

Compromisul pe care l-au facut pentru supravietuirea lor este direct legat de existenta noastra pe pamant ”Voi trebuie sa va rugati pentru oameni si nu oamenii pentru voi!” (Cartea lui Enoh 14:1). Cu toate acestea este de asteptat aparitia unui nou razboi in care rasele extraterestre vor incerca sa se elimine reciproc, iar la mijloc va fi omenirea.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dumneavoastra va fi postat imediat ce va fi validat de un moderator