vineri, 11 mai 2012

Arhivele extraterestrilor, part.3 - Vimana


Odata cu descifrarea celor mai vechi texte scrise din lume, numerosi oameni de stiinta au fost uimiti sa constate faptul ca acestea se refereau la diferite aparate de zbor, precum si la arme extrem de puternice si neobisnuite, similare cu armele atomice din zilele noastre.

Trimiterile la aceste aparate de zbor sunt frecvente in textele antice indiene (sanscrita), iar descrierile sunt legate de implicarea lor in diferite razboaie. Exista insa si referi cu privire la posibilitatea acestor aparate antice de zbor de a explora adancurile oceanelor,precum si de a parasi spatiul terestru si de a calatori in cosmos, spre alte stele.  Aparatele sunt descrise ca fiind extrem de agile, acestea decoland vertical si putand fi manevrate in aer in orice directie. Marimea acestora variaza, de la aparate de mici dimensiuni, cu un singur ocupant, la aparate ce pot transporta si o mie de persoane.
Aceste obiecte poarta denumirea de Vimana sau Pushpaka si sunt descrise in Vedele indiene ca:
- Rukma vimana - aparat de zbor de dimensiuni mici autopropulsat cu ajutorul unui mecanism misterios ce folosea energia electrica.


 - Trichakra Ratha – vehicul cu trei motoare proiectat pentru a functiona doar in aer;

- Gaja-vimana, termenul implica cuvantul gaja” ce inseamna elefant si reprezinta un aparat descris ca fiind de mari dimensiuni, propulsat de mai multe motoare;
- Jalayan este un vehicul proiectat sa functioneze atat in aer cat si in apa;
- Agnihotra-vimana este un aparat propulsat cu doua motoare pe baza de combustibil, generand foc si zgomot puternic;
- Kaara – vehicul ce functioneaza atat in apa cat si pe uscat;
- Exista si alti termeni folositi cu referire la diverse pasari cum ar fi pescarusi, ibisi si care descriu aparate de zbor ultrausoare cu un singur ocupant.


Frapant este faptul ca au fost gasite si anumite texte ce fac o descriere larga asupra acestor aparate zburatoare, oferind indicatii asupra modalitatilor in care acestea ar putea fi construite, pe langa diverse instructiuni privin antrenamentul si regimul alimentar la care trebuie sa fie supusi pilotii. Astfel unele aparate sunt descrise ca functionand cu ajutorul puterii generate de mercur sau de un combustibil galbui asemanator benzinei. Nu se stie modul in care mercurul poate fi folosit ca mijloc de propulsie iar cei mai multi dintre cercetatori au tras concluzia ca textele sanscrite fac referire la mercur ca fiind  folosit in diverse mecanisme de control si de directie al navelor zburatoare. De asemenea textele vechi fac referire la diferite dispozitive cum ar fi bobine de cupru, indicator de cristal, sfere vibratoare, piese pentru stabilizare, tije de grafit etc.
Vechile epopei indiene abunda de povesti cu referire la zei ce au purtat batalii aeriene in aparatele lor de zbor echipate cu un arsenal deosebit de variat, de la bombe cu efecte devastatoare, la fascicule laser ce pot vaporiza o persoana, precum si dotate cu o tehnologie hi-tech, de tip SWAT (special weapons and tactics) , prin care aceste aparate pot deveni invizibile.  
Un astfel de aparat folosit de un personaj Asura Maya este descris in Mahabharata ca ar masura doisprezece coti in circumferinta fiind propulsat de patru motoare puternice.
Povestile din Mahabharata fac referire la un razboi infiorator purtat intre zei, in care s-au folosit arme letale foarte asemanatoare cu arsenalul detinut in prezent de cele mai puternice armate.

In una dintre povesti eroul Krishna isi urmareste in zbor inamicul Salva, iar  pentru ca la un moment dat Vimana acestuia devine invizibila, Krishna lanseaza o sageata care cauta si gaseste sunetul scos de Vimana dusmana, ucigandu-l astfel pe Salva.
O descriere si mai uimitoare este cu privire la o arma folosita impotriva unor asezari numite Vrishnis si Andhakas. Zburand intr-o Vimana rapida si puternica, Gurkha arunca asupra a trei asezari din Vrishnis si Andhakas un proiectil ce contine toata puterea Universului, iar  mare parte din vietuitoare au fost nimicite intr-o coloana de foc si fum stralucitoare cat o mie de sori.
Cadavrele au fost arse si de nerecunoscut iar supravietuitorilor au inceput sa le cada unghiile si parul. Soldatii s-au aruncat in curentii unui rau, in disperarea lor de a scapa de infestare.
Caramizile au devenit sfaramicioase, ducand la prabusirea cladirilor, pasarile au fost acoperite de un strat de cenusa alba, iar hrana a devenit otravitoare.
Se crede ca aparatele Vimana si armamentul avansat a apartinut unei civilizatii stravechi, din mitica si disparuta Atlantida,  ce a fost anihilata in urma unui cataclism nuclear devastator provocat de o civilizatie extraterestra venita de pe o planeta indepartata, numita Nibiru. De altfel textele stravechi sanscrite contin referiri amanuntite cu privire la unele stele din sistemul nostru solar si nu numai, informatii ce pot fi obtinute doar cu ajutorul unor telescoape si instrumente ultraperformante.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dumneavoastra va fi postat imediat ce va fi validat de un moderator