joi, 10 mai 2012

Bancuri cu Bula



Textul din aceasta pagina poate contine exprimari explicite sau nepotrivite minorilor. In cazul in care sunteti minor sau sunteti o persoana ce nu poate accepta limbajul explicit va rugam sa nu navigati pe aceste pagini. Minorii vor cere in prealabil acceptul parintilor pentru a accesa si naviga aceste pagini.
Dimpotriva, daca considerati ca limbajul explicit nu va poate vatama in nici un fel, va asumati pe deplin responsabilitatea accesand aceste pagini.
Anecdotele au fost publicate in aceste pagini fara intentia de a jigni pe cineva.
Bancurile ce se regasesc aici au fost preluate din diverse surse, cum ar fi: de pe alte siteuri de internet, diferite publicatii, folclor etc.
Va rugam sa ne trimiteti bancurile dumneavoastra pe care le considerati ca merita a fie impartasite.
************************************


Bula se plimba cu noua lui prietena in oras, cu masina. Conducand Bula coteste pe un drum ce ducea in afara orasului, intr-un loc izolat si isi invita prietena la o partida de amor pe bancheta din spate a masinii, la care fata raspunde:
-Pardon! Eu trebuia sa-ti spun de la inceput ca sunt de fapt o prostituata iar tariful meu este de 30 de dolari pentru o partida de sex.
Bula se gandeste dupa care scoate 30 de dolari si ii ofera fetei. Dupa sex Bula sta si fumeaza linistit o tigara. Fata plictisindu-se il intreaba pe Bula de ce nu merg in oras, la un cinema sau la un restaurant, la care Bula raspunde:
-Pardon! Eu trebuia sa-ti spun inca de la inceput ca sunt taximetrist si tariful pentru deplasarea in oras este de 35 de dolari.
****
Gigel apeleaza la Bula, care era taica-su, si il intreaba:
-Tata, care este diferenta dintre furie si exasperare?
Dornic sa-si invete copilul, Bula ii spune lui Gigel ca va face o demonstratie. Astfel ca pune mana pe telefon si dupa ce formeaza un numar la intamplare, o voce raspunde.
-Alo! Buna ziua! Dati-mi va rog cu Ionescu.
-Dar nu se afla nici un Ionescu aici. Mai bine te-ai uita atent inainte de a forma un numar si sa deranjezi lumea.
Dupa care respectivul inchide telefonul.
Bula se intoarce catre Gigel si spune:
-Acum trebuie sa fi atent pentru ca urmeaza ceea ce se numeste furie.
Bula formeaza numarul de mai devreme iar la telefon raspunde aceeasi voce.
-Buna ziua! As dori sa vorbesc cu domnul Ionescu!
La celalalt capat al firului vocea devine furioasa si striga:
-Domnule esti nebun? Doar ce ti-am zis ca nu cunosc nici un Ionescu. De ce tot suni sa ma intrebi mereu acelasi lucru?
Dupa care respectivul tranteste receptorul in furca.
Jubiland Bula ii spune lui Gigel:
-Acum fi atent pentru ca urmeaza ceea ce se numeste exasperare.
Bula formeaza acelasi numar si, cand la celalalt capat raspunde aceeasi voce, spune:
- Buna ziua! Ma numesc Ionescu. Vreau sa stiu cate apeluri telefonice am primit pe ziua de azi.
****
Bula se duce la tara la varul sau Ion, care avea o ferma de vaci. Ajuns la ferma Bula priveste cum la ugerul vacilor sunt atasate niste dispozitive performante de muls ce functionau in mod automat si care scoteau litri intregi de lapte din vaca. Prinzand un moment de singuratate lui Bula ii vine o idee si isi introduce penisul intr-unul din dispozitivele de muls.
Dupa un timp Ion incepe sa-l caute pe Bula. Il gaseste intins pe podeaua grajdului zvarcolindu-se, cu un dispozitiv de muls prins intre picioare.
Vazandu-l pe varu-sau Bula il implora sa-l ajute intrucat a ramas intepenit in dispozitivul de muls, pe care nu-l poate opri. Agitat, Ion incearca din rasputeri sa desprinda aparatul de sexul lui Bula, dar fara rezultat.
Pentru a-l incuraja pe Bula, Ion ii spune:
- Bula trebuie sa sti ca dispozitivul nu poate fi oprit, dar nu-ti face griji pentru ca o sa te hranesc si o sa am grija de tine, iar cel mai bun lucru este ca aparatul de muls este setat sa se intrerupa singur dupa ce obtine doar un litru de lapte.
****
Bula era foarte preocupat de faptul ca desi iubea doua fete trebuia sa se hotareasca si sa aleaga doar una pentru a se casatori.
Pe una dintre ele o chema Maria, fiind o tanara blonda frumoasa si volutoasa, dar cam saraca si cam prostuta. Pe cealalta o chema Suzana si era o tanara educata si bogata, dar care nu excela in frumusete.
Bula sta in cumpana :
“Maria imi va oferi foarte multe placeri si satisfactii fierbinti. Dar din ce o sa traim, pentru ca fata nu are nici un pic de zestre?
Daca o aleg in schimb pe Suzana voi avea si casa si masa si nu va mai trebui sa ducem grija zilei de maine, insa nu-mi va oferi niciodata ceea ce poate sa-mi ofere Maria.”
Tot calculand el asa ajunge in dreptul unei biserici. Bula intra in biserica si se gandeste sa se roage pentru un raspuns divin. Astfel ca se roaga in genunchi, cu capul plecat si cu infrigurare, timp de vreo 30 de minute.
La sfarsitul rugaciunilor isi ridica privirea si fata ii se lumina de bucurie. Deasupra altarului scria mare “Ave Maria”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dumneavoastra va fi postat imediat ce va fi validat de un moderator