vineri, 11 mai 2012

Baze subterane



Baza The Dulce
Situata in muntele Denisa, din New Mexico – Dulce este o localitate mica ce cuprinde aproximativ 1600 de locuitori si se afla pe teritoriul rezervatiei indienilor apache Jicarilla, in apropierea frontierei statului Colorado. Baza subterana este situata la doua mile si jumatate in directia nord-vest de oras.
Aici coexista doua rase de extraterestrii, aflati in alianta. Ufologii denumesc aceste rase  Reptilieni si Grey. Rasa reptiliana este cunoscuta ca si carnivora, iar necesitatile lor cuprind si consumul carnii umane.  Sub protectia serviciilor secrete americane CIA, baza isi desfasoara activitatea fiind structurata pe mai multe nivele. Fiecare nivel reprezinta un domeniu de activitate si de interes desfasurate de extraterestri sub supervizarea agentilor CIA.

Nivelul unu - are destinatia de garaj de intretinere pentru masinile oficialilor guvernamentali, ce lucreaza acolo, precum si pentru aparatele de zbor.
Nivelul doi - este o statie pentru inceputul unui traseu ce coboara in subteran. La gura unui tunel se afla in asteptare trenuri si navete, gata pregatite pentru a cobora in adanc.
Nivelul trei – cuprinde birourile agentiilor secrete guvernamentale. Aici isi desfasoara activitatea zilnica agenti CIA, dar si ai altor servicii si organizatii secrete americane precum si diferiti cercetatori racolati de CIA.
La nivelul patru se desfasoara diferite cercetari asupra aurei emanate de fiinta umana, precum si asupra manipularii viselor, asupra hipnozei si cu privire la telepatie. Aceste cercetari vizeaza  reducerea batailor inimii cu unde delta, precum si inducerea unor comenzi si reactii programate in mintea umana, prin implantarea unor cipuri in capul sau in corpul subiectiilor. Cercetatorii din aceasta baza au rapit animale dar si oameni din populatia civila din localitatea Dulce, carora le-au implantat diferite dispozitive ciudate.
Descrierea care urmeaza este socanta si poate fi pusa la indoiala de cei care considera absurda existenta unor fiinte, chiar si de pe alta planeta, care sa fi ajuns la un nivel tehnologic atat de avansat dar care sa-si pastreze in cultura lor anumite practici grotesti si barbare absolut de neimaginat. Insa ne intrebam cu cat suntem noi mai buni, in aceasta privinta?
Nivelul cinci - este descris de mai multi martori drept o imagine macabra, respectiv aici exista cuve mari ce contin un lichid galben in care plutesc diferite parti din corpul uman, precum si organe. De asemenea, aici se afla siruri lungi de custi in care sunt tinuti prizonieri barbati, femei si copii, tinuti intr-o stare de semiconstienta cu ajutorul drogurilor si tranchilizantelor,  si care asteapta sa fie sacrificati si folositi pentru consum sau diferite experimente.







SURSA FOTO
Nivelul sase – contine mai multe laboratoare genetice unde se desfasoara experimente ce includ incrucisari grotesti intre oameni si animale. Toate aceste experimente sunt in afara a ceea ce se poate numi un comportament empatic si etic  fata de alte fiinte. Nivelurile sunt pazite de oameni inarmati, cu toate ca pare greu de crezut. Accesul nu se face decat pe baza unui card de identificare care cuprinde mai multe date personale cum ar fi greutatea exacta a corpului, culoarea ochilor, a parului etc.
Nivelul sapte – la acest nivel exista o anumita rezerva de material uman si nu numai, respectiv sunt spatii intinse unde se afla foarte multe camere frigorifice.Cele sase niveluri nu se opresc aici, ele sunt de fapt destinate conlucrarilor dintre fiintele extraterestre si cele umane. Aceasta baza este legata printr-o retea de tuneluri cu alte baze situate in Mt. Ranier, statul Washington; Mt. Lassen, Shasta County, statul California; Deat Valley, statul California; Mt. Superstition, statul Arizona; Brown Mountain, Carolina de Nord. Exista restrictii clare pentru oameni, acestia avand acces doar la anumite nivele si locatii stabilite in prealabil si de comun acord cu agentii guvernamentali. In sute si sute de kilometri de tuneluri si camere subterane ce impanzesc adancurile pamantului, formand un adevarat fagure urias, se afla o lume pe care cu greu ne-o putem imagina.

Informatiile au fost dezvaluite de un ofiter de securitate, Thomas C., ce a lucrat acolo, precum si de martori ce au fost rapiti si dusi la Dulce si care au fost eliberati dupa ce li s-a implantat in prealabil diverse dispozitive.



Pestera The Liyobaa
Este denumita si „caverna mortii”, este situata in provincia Zapoteca, America de Sud. Dupa cucerirea Americii de Sud de catre conchistadorii spanioli, preotii catolici care au incercat sa-i converteasca pe indienii pagani la catolicism, au descoperit un templu in subsolul caruia se afla incorporata o caverna, pe care au denumit-o poarta spre iad. Pentru ceea ce au descoperit acolo au ordonat demolarea templului si sigilarea cavernei cu tone de bolovani, pietre si moloz.
Templu era folosit de bastinasi in ritualurile unui cult al mortii pe care il practicau. Cuprindea opt camere dintre care patru la suprafata solului si inca patru  construite sub suprafata pamantului. Intrarea in caverna era situata intr-una din camerele subterane si se prelungea cu un tunel ce parea ca se intinde la nesfarsit sub munte.
Preotii acelei religii efectuau in incaperile subterane diverse ceremonii ce includeau sacrificii umane. In prima sala subterana zidurile erau acoperite cu imagini ale zeilor idolatrizati de catre populatia azteca din acea vreme. In centru se afla un altar pe care se vedeau urme clare de sange. Pe acest altar preotii intindeau victimele si cu ajutorul unu cutit special le despicau pieptul si le smulgeau inimile, care, inca batand, erau apropiate de buzele unor idoli de piatra.
In a doua camera subterana erau asezate numeroase cripte ce contineau ramasitele preotilor si regilor, precum si ale supusilor si sclavilor sacrificati, pentru a-i insotii pe acestia in lumea de apoi. In a treia camera erau depozitate ramasitele razboinicilor cazuti in lupte. In a patra camera intr-o galerie subterana uriasa au fost depozitate toate ramasitele rezultate in urma sacrificiilor umane ce au avut loc pana la acel moment, iar acestea nu erau deloc putine.  Multi dintre azteci credeau ca daca isi ofera viata drept ofranda adusa zeilor vor beneficia in lumea de apoi de un trai cu totul special. De asemenea in aceasta camera se afla si o deschizatura acoperita cu o lespede mare de piatra. Multora li s-a permis sa intre nevatamati pe aceasta poarta catre iad, constituind astfel o jertfa vie inchinata zeilor. Oamenii dispareau in maruntaiele pamantului si nu se mai intorceau.
Preotii catolici credeau ca au descoperit o intrare catre lumea lui Hades. Astfel ca si-au luat masuri de precautie inainte de a se aventura pe aceasta poarta ce ducea in necunoscut, respectiv au plantat soldati inarmati pentru ca nu cumva cineva sa-i inchida in interior, iar la nevoie sa se poata retrage cu repeziciune. Au luat cu ei si o suita de ostasi cu tortele aprinse, care sa le asigure securitatea. Dupa ce au intrat pe poarta au  descoperit ca trebuie sa coboare mai multe trepte de mari dimensiuni, la sfarsitul carora se afla un culoar prevazut cu ziduri de sprijin. Culoarul ducea spre maruntaiele indepartate ale pamantului. Oase albe se intindeau pe tot parcursul inaintarii lor. Dupa un timp au ajuns intr-o galerie uriasa, constituita ca un labirint format din piloni de piatra ce se intindea mult sub munte. Aici au fost coplesiti de un miros groaznic de putreziciune.  Respirand un amestec de aer umed si duhoare de secretii pestilentiale misionarii au incercat sa-si continue inaintarea. In spatele pilonilor de piatra, in semi-obscuritate, se puteau zari numerosi serpi ce se retrageau rapid la vederea luminii. Dupa aproximativ patruzeci de metri un vant puternic si rece s-a iscat din maruntaiele pamantului. Misionarii au facut eforturi pentru a continua dar tortele li s-e stingeau rapid din cauza suflului. Sunete stranii si infricosatoare au inceput sa vina din bezna deasa iar serpii, in lipsa luminii, misunau nestingheriti tot mai aproape de grupul lor. Neavand sorti de izbanda grupul s-a retras din acel loc terifiant.  Odata iesiti din tunel au coborat la loc si degraba lespedea grea peste deschizatura. Dupa aceasta experienta prelatul catolic a dispus sigilarea tuturor camerelor subterane pentru a impiedica orice tentativa viitoare de a patrunde in caverna mortii.



Egipt
Cercetatorii Dr. Earlyne Chaney si Bill Cox au descoperit in sapaturile lor din Egipt doua tuneluri pe care nu au reusit sa le exploreze pe deplin. Unul din tuneluri isi are deschiderea in templu Edfu situat intre Luxor si Aswan, iar celalalt in apropierea piramidei lui Zoser, la Cairo.


Nu mult dupa descoperirea acestor doua tuneluri, Guvernul egiptean s-a grabit sa le sigileze motivand ca “tunelurile sunt prea adanci, iar mai mult decat atat acestea se ramifica intr-un adevarat fagure, fiind spre binele exploratorilor ca intrarile sa fie inchise intrucat acestia se pot pierde in labirinturi.
Nu de foarte mult timp in apropierea Sfinxului, respectiv in zona labelor acestuia, cercetatorii au descoperit cu aparate ultraperformante de scanare in adancime faptul ca dedesupt se afla o incapere mare in care par sa fie depozitate mai multe cufere. Guvernul egiptean a interzis insa forarea si explorarea in adancime, argumentand ca o astfel de operatiune ar putea pune in pericol Sfinxul aflat deja intr-o stare avansata de deteriorare.
In Egipt circula o poveste din care rezulta ca in cele doua tuneluri au fost vazuti oameni imbracati ca pe vremea vechilor egipteni, vorbindu-se despre existenta unui adevarat imperiu subteran, numit Phoenix. Intr-o revista din state, “Aerial Nevada”, a aparut un articol din care rezulta ca Guvernul S.U.A. sustine in secret o baza foarte mare aflata sub nisipurile desertului din Egipt.


Muntele Shasta
Sub munte se afla o baza subterana structurata pe mai multe niveluri ce se intind pe 5 mile adancime si pe o circumferinta totala de 20 de mile.

Aici se afla orasul subteran Telos ce are legaturi subterane cu alte 100 de astfel de orase subterane, ce se intind din America de Nord pana in America de Sud, cum ar fi orasul Posad situat mai jos de regiunea Grasso Matto din Brazilia. In orasul Telos si-au gasit refugiul vechii Lemurieni, inainte de scufundarea intregului continent ca urmare a unui conflict nuclear ce a avut loc cu o alta civilizatie extraterestra.
Orasul este iluminat in interior de un sor artificial. Populatia este de 1,5 milioane locuitori, in majoritate umanoizi, rezultati din impreunarea raselor umane cu cele extraterestre (vezi cartea lui Enoh). Dispune de transport in comun realizat prin diferite dispozitive suspendate sau trotuare rulante ori lifturi. Nu exista sistem monetar si implicit nici impozite de platit.
In S.U.A. au aparut o seama de persoane ce s-au recomandat ca facand parte din populatia acestor orase subterane si care au oferit detalii foarte amanuntite cu privire la modul de viata adoptat de poporul Lemurian pentru a putea supravietui in subteran.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dumneavoastra va fi postat imediat ce va fi validat de un moderator