vineri, 15 iunie 2012

Battleground (2012)


Genul: Thriller / Groaza / Actiune
Nota acordata: 6.00

Se pare ca acest film nu prea este cunoscut de public, intrucat pe IMDb nu are decat vreo cinci voturi. In comert mai poate fi gasit si sub denumirea "Skeleton Lake". Parerea mea este ca merita incercat de vazut cu toate ca nu exceleaza la nici un capitol. Scenariul este oarecum bizar. De fapt pe tot parcursul filmului ai senzatia ca urmaresti un film mai putin obisnuit, cu ciudati. Povestea este despre un grup de infractori ce tocmai au jefuit o banca dupa care s-au ascuns intr-o cabana izolata dintr-o padure.


In grupul de infractori nu prea exista armonie motiv pentru care au loc si cateva rafuieli personale. Insa raufacatorii vor constata cu surprindere faptul ca nu sunt singuri in padure si,  mai mult decat atat, ca sunt vanati unul cate unul. De fapt este vanat oricine indrazneste sa calce in acea zona de padure, fie el infractor sau nu.
Actorii din film se potrivesc foarte bine in rolurile lor de infractori si cu totii joaca destul de bine. Regizorul se descurca si el binisor, insa fara sa exceleze.
Scenaristul daca si-ar fi stors putin bibilica ar fi facut o treaba cu mult mai buna.
Trebuie mentionat faptul ca nu veti avea parte de un horror in care apar monstrii sangerosi, fantome sau posedari demonice,  insa filmul ofera suficiente momente de  mister si tensiune.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dumneavoastra va fi postat imediat ce va fi validat de un moderator