vineri, 15 iunie 2012

The Devil Inside (2012)


Nota acordata: 6.5
Genul: Horror
Daca ti-a placut „Exorcistul” este posibil sa fi interesat si de acest film. The Devil Inside este realizat cu un buget de doar un milion de dolari si nu exceleaza in ce priveste distributia. Unele roluri sunt jucate chiar si de actori romani, cum ar fi: Ionut Grama si Marius Florian, iar daca va uitati mai atent la generic veti descoperi si mai multe nume de specialisti romani, ce si-au adus contributia la realizarea acestui film.
The Devil Inside este realizat in stilul lui ”Blair Witch Project”, respectiv in stil documentar. Fanii filmului Blair Witch Project vor respinge insa orice asemanare cu acest film, considerandu-l cu mult inferior. Dar daca The Devil Inside ar fi fost precursorul unui asemenea stil de filmare, perceptia ar fi fost acum cu totul diferita.
Parerea mea este ca The Devil Inside nu este chiar atat de rau pe cat considera unii (pe IMDb a primit nota 3.9).
Jocul actorilor nu mi s-a parut a fi foarte prost dar probabil ca scenariu a cam lasat de dorit, in special finalul sec al filmului.
Ceea ce este surprinzator la film sunt incasarile mari pe care acesta le-a realizat, respectiv de peste 50 de milioane de dolari.
Oare nu ar putea fi acest lucru un indiciu in favoarea acestui film?
Nota acordata: 6.50

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dumneavoastra va fi postat imediat ce va fi validat de un moderator