joi, 5 iulie 2012

Cele mai uimitoare si socante videoclipuri de pe Youtube


1. Acest film reprezinta o gaura neagra in plina activitate ce atrage materia si o dizolva, transformand-o in energie pura, dupa care o absoarbe spre interior. Filmuletul este foarte controversat si apare sub mai multe titluri pe Youtube. Unii sceptici afirma ca filmuletul a fost facut pe calculator de un animator stralucit, scopul lui fiind de a simula producerea unei gauri negre de catre acceleratorul de particule CERN – daca va amintiti de ingrijorarea si teama mai multor specialisti care sustineau faptul ca, prin activitatea sa, acceleratorul CERN ar putea crea gauri negre de mici dimensiuni care sa se dezvolte cu timpul, ca urmare a asimilarii tot mai mari de energie, iar intreaga lume sa fie dizolvata si inghitita fara sa existe nici o cale de impotrivire din partea oamenilor.
Alte persoane sustin ca filmuletul prezinta de fapt o gaura neagra reala, deja creata, care a inceput sa creasca si sa inghita tot ceea ce o inconjoara, iar sfarsitul lumii a devenit astfel doar o chestiune de timp.


2. O pereche de tineri (probabil turisti) filmeaza cu o camera de luat vederi pe un pod, intr-o locatie necunoscuta. La un moment dat se aude un sunet foarte ciudat urmat de o explozie devastatoare. Totul  parea ca provine de la un obiect straniu, de forma unui turn, rasarit ca din pamant.
Nu cunosc amanunte, respectiv daca nu cumva filmuletul provine dintr-un film artistic (desi nu cred pentru ca le-am cam vazut pe toate) sau este opera unor profesionisti in manipularea imaginilor video cu ajutorul efectelor speciale. Dar nu trebuie desconsiderata nici cea de-a treia varianta, respectiv ca ceea ce vedem sa se fi petrecut cu adevarat iar guvernele marilor puteri sa fi musamalizat evenimentul.
De altfel titlul acestui filmulet este in traducere “Document WikiLeaks ce a fost interzis vizionarii de catre public” Daca este adevarat ce scrie in dreptul acestui film atunci eu va recomand sa va grabiti si  sa-l vizionati pana cand nu dispare de pe Youtube.




3. Un videoclip care te da pe spate. Chiar daca este o “facatura” – cum le place unora sa zica, acest filmulet este intr-adevar surprinzator. In primul rand te izbeste originalitatea si ingeniozitatea.
OZN-ul pare sa fie creatia unor stilisti foarte priceputi, ce au stiut sa insufle acea senzatie de mister si de ciudat prin evolutia a doua obiecte zburatoare stranii intr-un peisaj verde.
Cu toate ca la sfarsitul filmuletului scrie ceva in genul “A sosit momentul sa-ti deschizi mintea si sa crezi. Sa crezi ca efectele speciale pot depasi orice limite”, exista destule comentarii prin care se afirma in disperare ca ceea ce se vede in videoclip este de fapt o realitate.




4. Filmul pare sa fi fost realizat cu ajutoul camerei video a unui celular, dar chiar si asa, cel care si-a manuit aparatul pare sa fi fost un bun profesionist. Imaginile sunt luate de pe un vas pescaresc si surprind un obiect misterios, de forma circulara care se repede din zbor in apele marii pentru a se salva de urmarirea a doua avioane de vanatoare militare. La un moment dat apare un elicopter care incepe sa transmita ordine catre vasul pescaresc.
Agitatia pescarilor, plonjonul OZN-ului in valuri, zborul razant al avionelor cu reactie, elicopterul – toate acestea duc la concluzia ca filmuletul nu este un fals. Sau daca este un fals atunci s-a muncit din greu pentru a-l elabora, si poate ca a costat foarte mult.




5. Un cetatean din Rusia sau dintr-una din  fostele republici sovietice (probabil chiar din Moldova) si-a scos catelul, pe “Tarzan”, la plimbare prin parc si din plictiseala acesta incepe sa filmeze zbenguielile animalului. La un moment dat vede o femeie alaturi de o fetita care plutea in aer, la o distanta de aproximativ trei metri de pamant. Cainele incepe sa latre, este auzit de femeie care isi prinde in brate fetita, dupa care o rup la fuga amandoua, in timp ce rusofonul repeta perplex “sto e toa ?”.
Adevarul este ca exista foarte multe rapoarte cu privire la capacitatea oamenilor de a levita. Se banuie ca aceasta abilitate se manifesta mai des la varstele mici si se pierde pe la varsta pubertatii. Mentorii yoghini afirma ca aceasta abilitate provine dintr-o putere ce zace ascunsa in eul interior al fiecarui om, insa foarte greu si foarte putine persoane reusesc sa atinga acea performanta de a levita, si asta datorita stresului si a ritmului trepidant impus de societatea in care traim.




6. Nu este clar la ce moment a fost realizat acest filmulet. Dupa cum se prezinta pare sa fie doar o particica dintr-un film mai lung, realizat cu foarte mult timp in urma si datorita deteriorarii peliculei s-a putut decupa doar aceasta mica parte, care este cat de cat vizibila.
Imaginile te duc cu gandul la evenimentul Roswell ce s-a petrecut in anul 1947, in SUA. Insa exista destule comentarii pe tema asta din care rezulta ca filmuletul este chiar mai vechi decat atat si ca a fost realizat in fosta URSS, dupa ce o nava extraterestra a fost doborata de sovietici iar ocupantii capturati. Se crede ca videoclipul a scapat din fosta arhiva KGB, iar acum circula la liber pe internet.




7. Videoclipul prezinta capturarea unui extraterestru, probabil de catre un grup de traficanti periculosi din America de Sud. Traficantii au capturat (nu se stie cum) un extraterestru pe care l-au proptit pe un scaun si l-au luat la intrebari rostite pe un ton aspru si amenintator.
Bietul extraterestru incearca sa comunice cu acestia dar se pare ca nu prea reuseste, intrucat nu poate silabisi complicatele cuvinte spaniole (sau portugheze?). La un moment dat se lasa pagubas si-si apleaca capul in jos resemnat, in rasetele groase ale traficantilor.
Imaginile prezinta o fiinta stranie, foarte asemanatoare cu descrierile facute pana in prezent extraterestrilor. Este foarte greu de crezut ca acest filmulet este un fals, dar daca este atunci este un fals foarte bine realizat. Daca nu sunteti convinsi va recomand sa urmariti si celalalt filmulet de mai jos ce vine in continuarea acestuia.




8. Al doilea filmulet prezinta acelasi extraterestru capturat, care de data asta se misca intr-o celula incercand sa gaseasca o cale de scapare. Foarte bine realizat. Daca atat primul filmulet cat si acesta sunt doar niste falsuri atunci trebuie ca macar sa le aplaudam priceperea realizatorilor, intrucat imaginile prezinta detalii uimitoare si atent elaborate.


 
9.Inainte de atacul terorist asupra lui World Trade Center, o echipa de filmare s-a apropiat cu elicopterul de unul din blocurile turn. La un moment dat au zarit un obiect straniu ce stationa in zbor foarte aproape de cladire. Parca dandu-si seama ca este urmarit, obiectul respectiv (o farfurie zburatoare) a tasnit cu forta spre inaltul cerului, facandu-se astfel nevazut. Filmul este foarte bine realizat iar daca este un trucaj atunci este unul de exceptie.




10. Un filmulet straniu a fost cap de afis o buna bucata de vreme pe televizoarele din Japonia. In acest film o fetita se afla in fata unor oglinzi si vorbeste cu o alta persoana care filmeaza. La un moment dat fetita isi intoarce capul si revine cu el la pozitia initiala, insa nu si imaginea din oglinda, care pare sa fi ramas blocata.
Acest lucru straniu te face sa te gandesti la superstitia pe care o au batranii cu privire la oglinzi, si anume ca ele pot captura sufletul.




11. Videoclipul desi se vrea a fi cat mai real posibil este cel mai probabil o realizare a unor tineri talentati. Insa subiectul nu este unul nou. Probabil ca acesti tineri s-au inspirat din numeroasele povestiri cu fantome autostopiste ce circula prin SUA. Exista numerosi soferi americani care au povestit ca au oprit masina pentru a lua o persoana singuratica si misterioasa, iar dupa o bucata de timp de mers s-au trezit ca sunt de fapt singuri in masina. Acest film prezinta insa o intamplare mai putin obisnuita, respectiv un accident provocat de o tanara si frumoasa strigoaica. Aviz soferilor de tir!




12. In Italia cineva a reusit sa filmeze un OZN zburdalnic, care dupa o evolutie scurta si foarte aproape de sol a pornit intr-o viteza uluitoare spre inaltul cerului. Imaginile sunt surprinzatoare si au facut la momentul respectiv inconjurul lumii, cu toate ca este foarte posibil ca filmuletul sa fie doar un fals.


13. Tot in Italia un cameraman amator  a surprins un OZN, pe care l-a filmat din balcon. Nevasta cicalitoare nu prea a vrut sa-l ajute (asa se intelege din dialog) si astfel ca italianul a reusit sa filmeze obiectul misterios cu o singura camera de luat vederi, nu foarte performanta, insa suficent de aproape si de  bine pentru a se distinge in imagini conturul clar al  OZN-ului.



14. Stan Romaner era pana mai ieri un nimeni (adica un necunoscut) dar acest lucru s-a schimbat cand omul s-a hotarat sa aduca la cunostinta intregii lumi faptul ca a intrat in contact cu o fiinta extraterestra. Contactul a fost unul neobisnuit, in sensul ca numai contact nu este.
Stan Romaner si-a filmat interiorul camerei sale cu ajutorul unei camere web iar acest aparat a surprins momentul cand la fereastra a aparut capul unui extraterestru. Romaner s-a speriat foarte tare de aratare, care nu a facut altceva decat sa furiseze o privie inauntru si sa clipeasca de cateva ori. 
S-ar putea ca bietul om sa fie victima farsei unor copii cu multi bani, sau cu suficiente resurse pentru a-si cumpara o masca de extraterestru realista, care sa poata clipi intr-un mod natural.
Dar iata ca intamplarea a fost spre binele lui Romaner care a reusit sa stoarca suficienti bani din vanzarea dreptului de autor pentru aceasta poveste (sau farsa).
Toata ideea este sa ai o camera de filmat tot timpul asupra ta, ca nu se stie niciodata cand da norocul peste tine.




15. Filmuletul circula de cativa ani buni pe Youtube si prezinta un obiect ciudat foarte asemanator cu un OZN ingropat pe jumatate in permafrost. Este greu de crezut ca acest film este un fals intrucat in imagini apar intr-un mod foarte realist soldatii din trupele sovietice care se desfasoara in jurul obiectului straniu, deschizand calea unor oficiali sovietici, veniti sa inspecteze locul. Se crede ca si acest filmulet a scapat din arhivele KGB, odata cu destramarea URSS si desfiintarea acestei organizatii.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dumneavoastra va fi postat imediat ce va fi validat de un moderator