luni, 9 iulie 2012

Infidelitatea

infidelitatea la barbati si la femei; comportamentul infidelilor; cum pot fi demascati infidelii

Infidelitatea la barbati
 
Infidelul simte intotdeauna ca ceea ce face este total gresit, dar cu toate acestea el va continua sa tradeze.

Barbatii inseala cu mai multa usurinta decat femeile insa nu neaparat cu o frecventa mai mare. Adesea se intampla ca barbatii sa insele pentru ca pur si simplu a existat o astfel de oportunitate.



Personalitatea barbatiilor (ego-ul) adeseori sufera mai multe lovituri decat o femeie, la locul de munca, in cercurile de prieteni, iar atunci cand un barbat reuseste sa seduca o alta femeie personalitatea lui se va schimba, respectiv va deveni mai increzator in ceea ce face. Ego-ul sau se va umfla pana la aroganta, amorul cu mai multe femei devenind un fel de stimulent si tonic puternic.

Daca un barbat a fost prins inselandu-si partenera iar aceasta a gasit puterea de a-l ierta, atunci exista o foarte mare posibilitate ca el sa o insele din nou.

Barbatul mai poate insela si atunci cand intalneste o alta femeie care ii impartaseste pasiunile, respectiv teatru, filme, sport, diferite alte hobby-uri etc, intrucat va simti ca are fata de o alta femeie un grad de compatibilitate mai mare, in raport cu actuala lui partenera.

Un motiv considerat temeinic ce ii impinge pe barbati in pacat este situatia in care barbatul are o partenera mult prea cicalitoare, prea critica sau ironica.

De asemenea daca o sotie i-a oferit sotului ei cam tot ce acesta isi dorea, respectiv consolidare financiara, prestanta, confort, copii, insa mai putina iubire, atunci barbatul va cauta invariabil sa-si satisfaca in alta parte aceasta necesitate. Acelasi lucru se va intampla in cazurile in care partenera nu-l satisface suficient din punct de vedere sexual sau ii ofera suficiente placeri insa acesta vrea sa incerce ceva nou.

Se intampla ca un barbat sa insele din razbunare pentru ca a observat ca si partenera l-a inselat la randul ei. Astfel va incerca sa-si vindece sentimentele.

Barbatii infideli obisnuiesc adeseori sa se minta motivandu-si infidelitatea prin aceea ca sexul cu mai multe femei este o necesitate masculina biologica, ca acest lucru vine din insasi structura ADN-ului lor, insa ceea ce ei uita sa mentioneze este ca totusi sunt fiinte rationale, respectiv sunt oameni si nu cimpanzei, si ar fi trebuit sa-si poata rationa si controla deciziile.
 

Infidelitatea la femei
 
Femeile sunt adeseori nestatornice. Oricat de stabila si armonioasa pare convietuirea dintre o femeie si sotul ei, mai devreme sau mai tarziu, aceasta se va decide sa incerce ceva nou.

Acest subiect al infidelitatii este dezbatut adesea de scriitori sau psihologi iar cei mai multi pun accentul pe vina barbatului si mai putin pe cea a femeii. Insa barbatii care sustin cu inversunare aceste ipoteze nu fac decat sa-si protejeze imaginea pe care o au fata de propria lor mama si fata de sotie.

Nevoile sexuale ale unei femei nu sunt cu nimic mai prejos fata de cele ale unui barbat, iar barbatii gresesc adeseori neglijand aceste aspecte.

Imaginea unei sotii ideale poate fi de cele mai multe ori doar o utopie, intrucat o femeie simte cand i se cere prea mult si nu va accepta un rol care nu i se potriveste.

Disponibilitatea la femei pentru relatii amoroase sau sexuale  apare de obicei la mijlocul ciclului menstrual. Perioada cand poate fi prezenta dincolo de orice prejudecati, in baruri, cluburi sau in diferite alte locatii, in cautare de aventuri. O perioada in care relatia cu propriul partener se afla pe locul secund, cautand un mascul cu performante sexuale mai bune.

In incercarea sa de a atrage cat mai multi barbati femeia se va imbraca cat mai atragator expunandu-si anumite portiuni ale corpului, se va parfuma, isi va etala bijuteriile si se va machia.

In ce priveste sinceritatea infidelilor fata de propriul partener trebuie remarcat ca viclenia, minciuna si ipocrizia sunt arme folosite in exces si fara nici un scrupul pentru a pastra aparentele unui devotament si nevinovatii, pierdute adesea cu prea multa usurita si de prea multe ori.

Astfel ca partenerii infideli sunt capabili de a concepe cele mai bune si sofisticate scenarii pentru a-si crea alibiuri cat mai credibile, menite sa le ascunda faptele. Insa oricat efort ar depune pentru aceasta vor exista intotdeauna suficiente elemente care sa-i dea de gol.

Infidelul are un comportament mai tot timpul nejustificat de nervos, va fi preocupat mai tot timpul de aspectul sau fizic, va evita pe cat posibil sa comunice cu propriul partener, va fi des apelat telefonic si va purta convorbiri telefonice pentru multe minute, va fi apatic si fara entuziasm fata de manifestarile de afectiune venite din partea partenerului sau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dumneavoastra va fi postat imediat ce va fi validat de un moderator