duminică, 23 septembrie 2012

Bullet to the Head (2013)


Nota acordata: 5.00
Genul: Thriller / Crima / Actiune
Un film produs de Dark Castle Entertainment, cu un buget de 55 de milioane de dolari, avandu-l  in rolul principal pe Sylvester Stallone.
Din pacate pentru iubitorii de filme explosive, pline de adrenalina, Bullet to the Head nu abunda in efecte speciale spectaculoase.
Iar dezamagirile nu se vor opri aici, pentru ca si partea de „story” scartie destul enervant.
Povestea este despre un asasin din New Orleans, pe nume Jimmy Bobo (Sylvester Stallone) ce face parteneriat cu nimeni altul decat cu un detectiv, Taylor Kwon (Sung Kang), din New York. Neobisnuitul parteneriat este determinat de nevoia de razbunare a celor doi dupa ce un val de crime le-a afectat viata in mod iremediabil.



Insa cele doua personaje, asasinul Jimmy Bobo, alaturi de  detectivul de origine asiatica, Taylor Kwon, creaza o discordanta cum numai in filmele de duzina poti sa o intalnesti. Probabil ca aceasta disonanta ar fi putut fi contracarata cu multe momente de umor si scene hazli, asa cum am vazut in „Rush Hour” unde Chris Tucker joaca alaturi de Jackie Chan, insa nu este cazul si pentru Bullet to the Head.
Nici nu poate fi vorba de hazliu in acest film, ba as indrazni sa spun ca de data asta am vazut un Sylvester Stallone total lipsit de umor, dovedindu-se la fel de sinistru cum este si titlul filmului.
Cu riscul de a intra in conflict cu fanii lui Stallone, trebuie sa remarc ca din toata filmografia acestui renumit actor, Bullet to the Head este una din acele putine realizari care nu-l ridica pe podium, ci, dimpotriva, il trag in jos.




 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dumneavoastra va fi postat imediat ce va fi validat de un moderator