miercuri, 26 septembrie 2012

The Last Stand (2013)


Un nou film de actiune cu Arnold Schwarzenegger in rolul principal.
Genul: Thriller/ Actiune/ Crime
Nota acordata: 7.5
Film de actiune realizat cu un buget de 50 de milioane de dolari, avandu-l pe Arnold Schwarzenegger in rolul principal.
“The Last Stand” este regizat de un sud-coreean, pe nume Ji-woon Kim.
Scenariul pare a fi unul banal, cu toate ca la crearea lui au contribuit trei scenaristi.
Sheriful Ray Owens (Arnold Schwarzenegger) se retrage in linistitul si micutul orasel Sommerton, dupa o activitate indelungata in cadrul The Los Angeles Police Department (LAPD). Oraselul Sommerton este situat in apropierea granitei cu Mexicul.



Ray Owens  accepta postul de serif rural intrucat se afla deja la varsta pensionarii, dar si pentru a-si mai domoli constinta dupa ce partenerul sau a fost schilodit intr-o actiune politieneasca prost organizata.
Planurile sale de a se retrage in liniste pana la pensie sunt date peste cap dupa ce un notoriu traficant de droguri de origine mexicana, pe nume Cortez (Eduardo Noriega) reuseste sa evadeze dintr-un convoi de prizonieri si ajunge in  Sommerton, tulburand viata pasnica a locuitorilor, cu intentia vadita de a trece granita in tara sa natala.
Experimentatul Serif Ray Owens isi mobilizeaza ajutoarele pentru a-l captura pe traficant insa constata ca va trebui sa faca personal cea mai mare parte din aceasta treaba, intrucat este singurul care stie cum trebuie procedat cu infractorii de asemenea teapa.

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dumneavoastra va fi postat imediat ce va fi validat de un moderator