luni, 24 septembrie 2012

Silent Hill: Revelation 3D


 
Genul: Thriller/ Mister/ Horror
Nota acordata: 5.00
Filmul este inspirat din jocul video de succes Silent Hill 3. Trebuie precizat fatul ca  “Silent Hill: Revelation 3D” a fost conceput ca un sequel dupa productia  “Silent Hill” din 2006. In primul film am fost fascinat sa vad evoluand alaturi doua frumuseti blonde, Radha Mitchell si Laurie Holden.
In sequel-ul “Silent Hill: Revelation 3D” se pare ca ii vom reintalni pe trei din actorii care au evoluat in primul film, respectiv pe Radha Mitchell (doar intr-o secventa scurta), Sean Bean si Deborah Kara Unger.
"Silent Hill: Revelation 3D " a fost regizat si scris de Michael J. Bassett, insa deosebirea dintre primul film si acesta este uriasa, in ce priveste calitatea filmului; personal consider ca aceasta a doua parte este cu mult mai slaba. Prea multe chiciuri, un scenariu fabricat parca la nimeriala, prestatia destul de slaba a unora dintre actori, alaturi de un regizor ce s-a dovedit mediocru, scenografia de proasta calitate - toate acestea ma fac sa cred ca filmul a vost realizat si conceput in graba si in contratimp, devenind un esec cu mult sub asteptarile celor care au indragit prima parte. Probabil ca tehnologia 3D mai da un plus de calitate acestui film, insa mizandu-se doar pe atat totul devine exagerat si inutil.
Povestea filmului se invarte in jurul tinerei Heather Mason (Adelaide Clemens) care, odata cu disparitia tatalui ei, pleaca spre orasul Silent Hill intrucat crede ca acolo isi va gasi raspuns la multe mistere ce o inconjoara.
Astfel ca Heather va pasi intr-un iad greu de imaginat, respectiv intr-o lume in care normalitatea alterneaza cu nebunia.
In Silent Hill se va confrunta nu doar cu monstrii din intuneric ci si cu un cult fanatic condus de Claudia Wolf.
Heather va lupta din rasputeri pentru a-si salva tatal si pentru a nu deveni captiva pe taramul groazei.





 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dumneavoastra va fi postat imediat ce va fi validat de un moderator