marți, 9 octombrie 2012

Abduction (2011)


Genul: Actiune/ Drama/ Thriller/ Mister
Nota acordata: 6.00
In „Abduction” puteti urmari evolutia a doi tineri actori ce par sa promita foarte mult pentru viitoarea lor cariera, respectiv Taylor Lautner (20 de ani) si Lily Collins (23 de ani).
Pentru cei care nu reusesc sa-si aminteasca filmele in care acestia s-au facut remarcati, am sa amintesc franciza Twilight pentru Taylor Lautner, unde acesta a jucat in rolul varcolacului Jacob Black si Priest (2011) in care Lily Collins a interpretat personajul Lucy Pace.
In „Abduction” (2011) Taylor Lautner interpreteaza rolul unui adolescent obisnuit pe nume Nathan, ce locuia impreuna cu parintii sai intr-un cartier linistit dintr-un oarecare orasel american. Toate par a fi bune si frumoase pana intr-o zi cand la scoala i s-a cerut sa realizeze un eseu legat de domeniul social. Alaturi de colega si prietena lui,  Karen (Lily Collins), incep sa-si caute o documentatie de pe internet, unde descopera si un program care putea crea o imagine imbatranita si actualizata dupa fotografiile copiilor ce au fost rapiti in trecut. Alegand la intamplare imaginea unuia dintre copiii rapiti in trecut si imbatranind-o cu ajutorul programului de pe internet  Nathan realizeaza cu stupefactie faptul ca imaginea creata de calculator seamana izbitor de mult cu a lui. Astfel ca acesta va face unele cercetari in urma carora descopera ca parintii sai, alaturi de care a crescut, nu sunt cei biologici.
Cautarile sale atrag insa atentia unui terorist sarb care vrea sa se razbune pe adevaratul tata al lui Nathan, un agent CIA, astfel ca va incepe o cursa nebuna pentru capturarea tanarului.
Nathan se va trezi ca intreaga sa lume este rasturnata si distrusa iar singura persoana in care poate avea incredere cu adevarat este doar prietena si colega lui, Karen.
Ca si realizare „Abduction” nu poate fi considerat o capodopera cinematografica insa sunt destule momente palpitante menite sa-ti mentina atentia pe tot parcursul filmului.
Critici serioase au fost adresate tanarului actor Taylor Lautner pentru prestatia slaba, insa am putea arunca o scuza pentru faptul ca acesta nu a mai fost incercat pana in prezent intr-un rol cu adevarat greu.     
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dumneavoastra va fi postat imediat ce va fi validat de un moderator