luni, 8 octombrie 2012

Men in Black 3 (2012)


Genul: SF/ Comedie/ Actiune
Nota acordata: 7.5
Filmul este conceput ca un sequel al primelor doua parti, iar pentru realizarea lui a fost alocat un buget nu mai mic de 225 de milioane de dolari. “Men in Black 3” s-a dovedit a fi un succes in box-office-ul mondial, cu incasari record de peste 600 de milioane de dolari.
In distributie reapar actorii Will Smith si Tommy Lee Jones, insa cu precizarea ca acesta din urma este secondat de actorul Josh Brolin pentru rolul agentului K din trecut, mult mai tanar decat originalul.
Scenariul filmului este destul de interesant, dar intr-un anumit fel asemanator cu ceea ce s-a petrecut in ultimele doua parti.
Astfel ca dupa ce Boris Animalul (Jemaine Clement), cel mai mare infractor dintre toti extraterestrii, reuseste sa evadeze dintr-o inchisoare de maxima securitate, situata pe luna, viata agentului K (Tommy Lee Jones) este pusa in pericol de planurile diabolice de razbunare ale acestuia.
Ura lui Boris Animalul  pentru agentul K este justificata tocmai de faptul ca acesta a reusit sa-l arunce in inchisoare, dupa ce i-a zburat mana stanga.
Boris Animalul face rost de o masina a timpului, pentru a se intoarce in timp si a-l ucide pe tanarul agent K (Josh Brolin) precum si pentru a pregati o invazie extraterestra asupra Terei.
Singura speranta de salvare atat pentru agentul K cat si pentru intreaga omenire este agentul J (Will Smith).
Agentul J se trezeste intr-o zi ca prietenul si colegul sau a disparut iar toata lumea vorbea despre K cu nostalgie, acesta devenind o legenda pentru agentie dupa ce si-a pierdut viata la o varsta tanara.
Agentul J se decide sa se intoarca in timp si sa impiedice uciderea prietenului sau, dar si sa-l arunce pe Boris inapoi in puscarie.
Lucru usor de zis insa foarte greu de realizat intrucat odata ce-l intalneste pe K cel tanar descopera ca acesta este mai batos si mai dificil decat se prezenta in viitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dumneavoastra va fi postat imediat ce va fi validat de un moderator