sâmbătă, 27 octombrie 2012

The Cold Light of Day (2012)


Genul: Thriller/ Actiune
Nota acordata: 7.00
Film de actiune ce cuprinde in distributie actori precum Bruce Willis, Sigourney Weaver si Henry Cavill.
Actiunea se petrece in Spania, unde o familie de americani se afla in vacanta.
Will (Henry Cavill) este un tanar intrat de curand in afaceri, fiind framantat de problemele de la serviciu si simtindu-se incomod pe iahtul tatalui sau, Martin (Bruce Willis), motiv pentru care intre cei doi, tata si fiu, se da o cearta aprinsa.
In timpul calatoriei pe mare, logodnica fratelui sau este ranita usor la cap iar Will gaseste momentul prielnic de a parasi barca inotand spre mal, pentru a ajunge intr-o zona locuita, de unde sa poata procura medicamente.
La intoarcerea pe iaht descopera ca toti membrii familiei sale au disparut iar toate lucrurile sunt ravasite ca si cum pe barca s-ar fi purtat o lupta.
Se reintoarce in oras, la sectia de politie, unde cere ajutor. Politistii il conduc pe Will inapoi pe tarmul din apropierea barcii abandonate, unde ii astepta un individ ce pretinde ca il poate ajuta, oferindu-se sa-l conduca catre locul unde i se afla familia.
Lui Will i se pare totul foarte suspect si refuza sa-l urmeze pe individ, dupa care reuseste sa se urce in masina politiei si sa demareze in forta. Masina se propteste intr-un copac iar Will este acum in pericol sa fie capturat de politistii aflati pe urmele sale, insa apare tatal sau Martin care il salveaza.
Martin ii explica fiului sau ca familia a fost rapita intrucat agentul Carrack (Sigourney Weaver), responsabila cu functie inalta in CIA, dorea sa puna mana cu orice pret pe o valiza ce continea documente compromitatoare.
Will afla astfel ca si tatal sau, Martin, este tot un agent ce face parte dintr-o ramura a CIA si care acum a intrat in conflict cu proprii lui colegi.
Will si Martin sunt urmariti de asasinii a doua servicii secrete intrate in razboi, CIA si Mosad, precum si de politia spaniola.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dumneavoastra va fi postat imediat ce va fi validat de un moderator