marți, 30 octombrie 2012

The Hit List (2011)


Genul: Thriller/ Actiune
Nota acordata: 7.00
Film cu buget redus, de doar 6 milioane de dolari, avandu-l pe Cuba Gooding Jr. drept erou negativ.
Povestea este despre un inginer economist, pe nume Allan Campbell (Cole Hauser), ce ajunge sa aibă probleme atat la serviciu cat si acasa cu propria sotie. Pentru ca avea de acoperit un imprumut, Allan spera sa obtina o promovare din partea sefilor sai pentru devotamentul aratat fata de serviciu, muncind peste program si neglijandu-si propria sotie. Dar vine si ziua cea mare cand are parte de o surpriza nespus de neplacuta sa constate ca acel post, pe care il viza, este acordat unui coleg mai putin merituos decat el.
Dezamagit, Allan ajunge acasa unde da peste cel mai bun prieten al sau alaturi sotia sa, Sydney (Ginny Weirick), iar toate indiciile aratau ca cei doi l-ar fi inselat.
Suparat foc Allan da fuga intr-un bar pentru a incerca sa se imbete si de a mai uita din necazuri.
Pentru ca nu avea cu cine altcineva sporovai in bar, Allan se apropie de un individ, pe nume Jonas Arbor (Cuba Gooding Jr.), caruia incepe sa i se destainuie.
Individul se arata a fi foarte intelegator si chiar empatic, intreabandu-l pe Allan daca nu ar vrea sa intocmeasca o lista neagra cu toate persoanele care l-au suparat si pe care ar vrea sa le vada moarte.
Crezand ca individul din fata lui face doar un joc inteliget, pentru a-l face sa se mai descarce, Allan ii scrie acestuia o lista cu cinci persoane carora le-ar dori moartea, respectiv seful care i-a refuzat promovarea, pe colegul ce i-a suflat postul, un client investitor care i-a stricat imaginea, precum si pe prietenul sau cel mai bun si pe sotie.
A doua zi se trezeste din betie si pleaca la serviciu, dar constata ca seful pe care il ura a fost asasinat.
Allan isi da seama ca individul ce i-a tinut companie la betie s-a apucat de treaba, asemenea unui asasin profesionist.
In zadar incearca Allan sa-l avertizeze pe colegul sau de pericolul in care se afla, pentru ca si acesta este asasinat;
Jonas Arbor dovedindu-se un asasin tenace si deosebit de periculos.
Pe zi ce trece Allan realizeaza ca asasinul isi duce la indeplinire misiunea, ultima victima de pe lista urmand sa fie chiar sotia sa.
Ingrozit, Allan se destainuie politistilor in incercarea disperata de a-l opri pe asasin, insa nici acestia nu reusesc sa-i tina piept.
Singurul lucru care ii mai ramane de facut lui Allan este sa incerce personal sa i se impotriveasca asasinului, ce parea cuprins de o pofta dementa de a ucide.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dumneavoastra va fi postat imediat ce va fi validat de un moderator