joi, 1 noiembrie 2012

Case 39 (2009)


Genul: Thriller/ Groaza
Nota acordata: 7.00
Film de groaza realizat cu un buget de 27 milioane de dolari.
Povestea este despre o asistenta sociala idealista, pe nume Emily Jenkins (Renee Zellweger), care, dupa ce reuseste sa rezolve o multime de cazuri sociale, i se repartizeaza un nou dosar, cu numarul 39, pentru care seful insista sa se ocupe personal.
Cazul 39 se dovedeste a fi al unei fetite abuzate, de 10 ani, pe nume Lilith Sullivan (Jodelle Ferland), ai carei parinti au fost la un pas de a o ucide, intr-un mod infiorator, daca detectivul Mike Barron (Ian McShane) nu ar fi intervenit la timp sa o salveze.
Emily Jenkins este foarte impresionata de tragedia micutei pentru care simte o compasiune puternica.
Colegii lui Emily ii cauta lui Lilith potentiali parinti adoptivi, care sa o preia in ingrijire, intrucat parintii naturali ai acesteia au ajuns amandoi dupa gratii.
Cantarind oportunitatile, asistentii sociali realizeaza ca cea mai potrivita pentru ingrijirea micutei este chiar colega lor,  Emily.
Lui Emily i se propune sa o ia temporar in ingrijire pe copila, iar aceasta, desi ezita la inceput, accepta in cele din urma.
Lilith se muta in casa lui Emily iar cele doua par sa se inteleaga destul de bine la inceput.
Insa dupa un timp  Emily observa o schimbare radicala in comportamentul lui Lilith, ce devine imposibil de controlat.
Emily incearca sa inteleaga mai bine ce s-a intamplat cu parintii lui Lilith, de au ajuns sa incerce sa o ucida, insa toate persoanele de care se apropie pentru a le cere ajutor ajung ori la ospiciu ori la morga.
In momentul in care se decide sa o infrunte pe fetita, Emily constata ca aceasta nu este deloc un copil inocent ci mai degraba un demon venit din adancurile iadului.
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dumneavoastra va fi postat imediat ce va fi validat de un moderator