vineri, 16 noiembrie 2012

Prey (2007)


Genul: Horror/ Thriller/ Aventura
Nota acordata: 6.50
Film de groaza realizat cu buget redus, dar care ofera mult suspans si momente de maxima incordare.
Intreaga actiune se desfasoara in Africa, unde inginerul american Tom Newman (Peter Weller – cunoscut pentru rolul sau din RoboCop) se afla in delegatie pentru a efectua anumite lucrari  in interesul companiei.
Tom a trecut printr-un divort dar s-a recasatorit cu frumoasa Amy (Bridget Moynahan), avand si doi copii din prima casatorie, Jessica (Carly Schroeder) si David (Conner Dowds).
Pentru a realiza o apropiere intre copii si noua lui nevasta, Tom ii aduce pe toti trei in Africa, in vacanta.
Intreaga familie planuieste o scurta expeditie in regiunile populate cu animale salbatice, pentru a realiza fotografii si a se bucura de privelistea unica oferita de savana africana.
Insa o urgenta il solicita pe Tom chiar in ziua plecarii in excursie, motiv pentru care acesta se hotareste sa nu-si insoteasca sotia si cei doi copii.
Amy, Jessica si David avand drept calauza un ranger se indreapta cu o masina spre savana, pe un traseu turistic stabilit dinainte.
Pentru ca pe tot drumul nu intalnesc animalele pe care si le doreau sa le vada, rangerul se hotareste sa se abata de la traseul oficial, conducand masina pe un teren aflat in salbaticie.
David solicita la un moment dat un ragaz pentru a se usura de nevoi iar rangerul ii permite acestuia sa paraseasca siguranta masinii.
Un grup de lei profita de situatie si isi fac aparitia la momentul cel mai inoportun pentru David. 
Rangerul este atacat si devorat de lei, dupa ce incearca sa abata atentia fiarelor de la copil.
Amy reuseste sa-i urce la timp in masina pe cei doi copii, insa leii nu vor renunta atat de usor.
Animalele vor urmari si ataca constant vehiculul in care s-au ascuns cei trei supravietuitori, care se vor gasi in imposibilitatea de a porni masina sau de a o parasi. Orele incep sa treaca iar copiii si Amy vor indura caldura insuportabila, precum si setea si foamea.
Dupa ce se intoarce la hotel, Tom constata ca sotia si cei doi copii ai sai nu s-au intors inca din excursie, astfel ca va alerta oficialitatile si va porni imediat in cautarea lor, insa fara succes.
In momentul in care simte ca-l cuprinde disperarea, cineva il sfatuieste sa apeleze la un renumit vanator, foarte priceput in cautarea urmelor prin savana.
Tom porneste alaturi de vanator in cautarea familiei sale, insa, odata ce ii va descoperii, leii nu vor fugi la vederea lor ci vor fi bucurosi pentru suplimentul de carne proaspata.
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dumneavoastra va fi postat imediat ce va fi validat de un moderator