joi, 22 noiembrie 2012

Pulse (2006)


Genul: Horror/ Thriller/ Mister
Nota acordata: 6.00
Film de groaza cu buget de 7 milioane de dolari, realizat cu actori si regizor mediocri, dar considerat a fi un horror reusit.
De fapt, „Pulse” este un remake dupa filmul japonez „Kairo” aparut in 2001.
Conform scenariului, sfarsitul lumii este adus prin intermediul calculatoarelor si al retelelor de telefonie mobila. Acest lucru se intampla dupa ce un tocilar IT reuseste sa descopere sursa unui semnal foarte puternic, lucru ce ar putea fi folosit pentru dezvoltarea tehnologiei Wireless (retea fara fir).
Insa astfel se realizeaza in mod accidental o conexiune cu lumea mortilor care o vor invada pe a noastra.
Mortii se vor hrani cu vitalitatea din oameni, scazandu-le drastic pofta de viata si determinandu-i sa se sinucida. Cu fiecare sinucidere aceasta forta misterioasa va incepe sa creasca.
O singura solutie radicala este aceea de a tapita peretii camerei cu o banda izolatoare de culoare rosie, insa sa traiesti astfel inseamna izolare completa fata de restul lumii.
Mattie (Kristen Bell) este o tanara studenta la psihologie ce devine martora la multe astfel de sinucideri precum si la invazia unor creaturi din lumea de dincolo, ce au patruns in lumea noastra calatorind pe frecventa misterioasa.
Ea va incerca sa supravietuiasca incercand sa se refugieze spre zone unde nu exista acoperire pentru mobil, in timp ce lumea este bantuita fara scapare de stafiile celor morti care, pe zi ce trece, isi vor ingrosa randurile.
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dumneavoastra va fi postat imediat ce va fi validat de un moderator