marți, 27 noiembrie 2012

The Deaths of Ian Stone (2007)


Genul: Horror/ Thriller
Nota acordata: 7.00
Film de groaza considerat a fi unul dintre cele mai reusite prezentari in cadrul festivalului de filme horror „After Dark” din 2007.
Cu toate ca numele scenaristului si al regizorului nu va pot spune prea multe, totusi „The Deaths of Ian Stone” 2007 este surprinzator de bine realizat, iar actorul principal Mike Vogel se descurca excelent.
Povestea filmului se invarte in jurul tanarului Ian Stone (Mike Vogel) ce pare sa aiba o viata destul de linistita si placuta alaturi de iubita sa Jenny (Christina Cole).  
Insa intr-o seara, pe drumul de intoarcere acasa, intalneste pe cineva care, aparent fara nici un motiv, il arunca in fata unui tren.
Ian Stone se va trezi ca dintr-un vis intr-o alta viata unde lucrurile sunt oarecum inversate, prietena sa Jenny nemaifiind iubita sa ci colega de birou.
Bietul tanar nu mai stie ce este real si ce nu este, pana cand in cale ii apare un individ misterios care il avertizeaza ca trebuie sa o protejeze pe Jenny intrucat se afla intr-un iminent pericol.
Stone va descoperi ca este vanat de cateva creaturi supranaturale foarte puternice, capabile sa-l transfere, in modul cel mai brutal cu putinta, dintr-o viata in alta. Astfel ca tanarul va fi ucis de mai multe ori de catre aceste creaturi pana cand va descoperi ca poate lupta impotriva acestora, daca ar constientiza ceea ce este el cu adevarat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dumneavoastra va fi postat imediat ce va fi validat de un moderator