duminică, 11 noiembrie 2012

The Midnight Meat Train (2008)


Genul: Horror/ Mister/ Thriller/ Drama
Nota acordata: 7.00
Film horror cu buget de 15 milioane de dolari, realizat dupa povestirea cu acelasi nume scrisa de Clive Barker’s, in anul 1984.
Eroul principal este un fotograf pe nume Leon (Bradley Cooper), ce doreste cu orice pret sa se faca remarcat in lumea artistica, incercand sa realizeze fotografiile cele mai reusite, care apoi sa fie acceptate si prezentate in galerii de arta de renume.
Dupa intalnirea cu proprietara unei galarii de arta fotografica, ce se bucura de un imens interes, Leon realizeaza ca toate pozele lui nu sunt suficient de reusite pentru a putea fi primit in randul adevaratilor artisti.
Astfel ca se decide sa se aventureze in timpul noptilor in speranta ca va surprinde cu aparatul foto momente unice.
Pentru ca statia de metrou ii ofera lumina necesara realizarii in bune conditii a fotografiilor, Leon este prezent seara de seara urmarind putinii calatori ce se aventurau la orele tarzi din noapte.
Astfel Leon reuseste sa surprinda unul din momentele dorite atunci cand intervine pentru a salva o fata prinsa la inghesuiala de o gasca de golani.
Fata este deosebit de recunoscatoare si chiar se ofera sa se revanseze fata de Leon, insa acesta refuza, lasand-o pe tanara sa plece singura cu metroul. Insa a doua zi Leon afla din ziar faptul ca fata a disparut.
Banuind ca golanii s-au intors dupa fata, Leon da buzna in sectia de politie pentru a reclama cele petrecute cu o seara inainte, insa fara prea mult succes.
Obsedat de acest caz, Leon incepe sa urmareasca statia de metrou de la o anumita ora din noapte, simtind ca ceva necurat se petrece.
La aceeasi ora la care a disparut si fata, in metrou isi face aparitia un calator misterios, deosebit de fidel pentru orele tarzii si care lucra intr-o macelarie.
Convins ca macelarul misterios (Vinnie Jones) apare partial si in una dintre fotografiile de ramas bun facute fetei disparute, Leon  se suie in acelasi metrou in care se urca de obicei si acesta.
Tanarul fotograf va descoperi insa lucruri deosebit de sangeroase si respingatoare, care il vor acapara si corupe in mod treptat fara nici o sansa de impotrivire.
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dumneavoastra va fi postat imediat ce va fi validat de un moderator