marți, 20 noiembrie 2012

Turistas (2006)


Genul: Horror/ Thriller/ Mister
Nota acordata: 6.75
Film de groaza cu buget de 10 milioane de dolari, in regia lui John Stockwell si cu Melissa George in distributie.
Povestea este despre un grup de sase turisti aflati in Brazilia la distractiune, respectiv tanarul american Alex (Josh Duhamel), alaturi de sora sa mai mica Bea (Olivia Wilde) si prietena acesteia Amy (Beau Garett), britanicii Finn (Desmond Askew) si Liam (Max Brown), precum si australianca Pru (Melissa George).
Cu totii se aflau intr-un autobuz ce-i transporta prin tara, dar in mod neasteptat are loc un accident iar grupul este nevoit sa plece pe jos.
La un moment dat acestia gasesc o plaja izolata unde niste localnici sunt neobisnuit de simpatici, oferindu-le o bautura exotica „specialitatea casei”, care insa le va introduce o stare de lenis in urma careia se vor trezi deposedati de obiectele personale.
Grupul porneste in cautarea unui post de politie, cu gandul de a cere ajutor.
Chiar in acele momente de cumpana apare un individ prietenos, pe nume Kiko (Angles Steib), ce se ofera sa-i conduca pe cei sase intr-un loc izolat, aflat in jungla, unde s-ar afla un adevarat sanctuar al dezmatului.
Salivand de placere cei sase tineri turisti pornesc spre locul respectiv, fiind calauziti de Kiko.
Insa, o data ajunsi, tinerii vor constata ca locul este mai putin vesel decat li s-a promis, ba chiar sinistru, tinand cont de faptul ca erau asteptati de o banda de frustrati care ii vedeau pe turistii plini de bani veniti din tari bogate ca pe niste cotropitori, ce au sosit in tara lor pentru a le fura zacamintele minerale si pentru a le exploata sexual copiii.
Acestia aveau pregatita si o solutie pentru bietii turisti bogati veniti din tari prospere, respectiv un chirurg ce urma sa-i treaca pe toti prin bisturiu pentru a le colecta organele si ulterior a le dona nefericitilor brazilieni exploatati, in ideea unei cauze mai bune si contra unei sume consistente de bani.
Tinerii vor incepe o goana nebuna prin jungla, in incercarea disperata de a scapa, pe urmele lor fiind colectorii de organe ce nu doreau sa-si piarda marfa chiar atat de usor.
Bietii turisti se vor trezi intr-o tara straina si ostila, unde nu se pot increde in nimeni si nimic, alternativa lor fiind aceea de a fugi sau de a se ascunde.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dumneavoastra va fi postat imediat ce va fi validat de un moderator