duminică, 23 decembrie 2012

Armaghedon nu reprezinta doar sfarsitul lumii ci este si marca celei mai puternice beri din lume


 


O bere face senzatie printre impatimitii acestei bauturi. Se numeste „Armageddon”, este preparata in Aberdeenshire, Scotia, contine 65 % alcool si costa 80 de lire sterline sticla de 330 ml.
Cei care au baut berea „Armageddon” sustin sus si tare ca aceasta este mai puternica decat 16 halbe de beri obisnuite, intrecand chiar si bauturi considerate a fi foarte tari, cum ar fi whisky-ul si coniacul.
Berea „Armageddon” este produsa de firma scotiana Brewmeister,  care ofera garantii cu privire la modul traditional si sanatos de preparare „Noi nu adaugam substante chimice, orez, conservanti, coloranti sau orice alte prostii. Berile noastre sunt realizate in urma unei selectii delicioase de malt de cristal, format din fulgi de grau, ovaz, hamei de calitate, din cea mai buna drojdie germana si 100% apa scotiana de izvor”.
 
Startul pentru crearea celei mai puternice beri a fost dat de firma britanica BrewDog care a creat in urma cu trei ani berea „Tactical Nuclear Penguin”, ce continea doar 32 % alcool.
 
Aceasta reusita a starnit concurenta germana, motiv pentru care au aparut berile „Schorschbock” - 40 % alcool si „Sink the Bismarck” – 41 % si respectiv 44% alcool.

Vazandu-se depasita de concurenta germana, BrewDog a revenit cu o bere ce continea 55 % alcool insa a fost detronata la scurt timp de o bere finlandeza denumita „Start the Future” – 60 % alcool. Berea scotiana „Armageddon” a detronat insa orice alt produs aparut pana in prezent.
 
La polul opus se afla berea produsa de BrewDog, denumita „Nanny State”, considerata a fi cea mai slaba bere din lume.
Berea ”Armageddon” este disponibila pentru vanzarea on-line.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dumneavoastra va fi postat imediat ce va fi validat de un moderator