marți, 18 decembrie 2012

Sobolani mancatori de oameni in Africa


In Africa de Sud exista o specie de sobolani gigant ce manifesta un comportament deosebit de vorace.
Pana in prezent au fost raportate cateva cazuri in care copii de varste mici au fost atacati si ucisi de aceste animale,  ce pot sa creasca pana la marimea unei pisici, avand coltii mai mari de doi centimetri.
Atacurile sobolanilor gigant se petrec noaptea, in special acolo unde acestia gasesc un mediu unde pot prospera (o femela poate produce pana la 50 de pui intr-un singur an), in special in cartierele mizere si sarace, din mahalalele oraselor Africii de Sud.
 
Intr-un astfel de cartier din localitatea Soweta, aflata in apropiere de Johannesburg, sobolanii au ucis o fetita, devorand-o. Atacul s-a intamplat pe timpul noptii cand micuta dormea in patutul ei, in timp ce mama acesteia, o adolescenta, era plecata la petrecere impreuna cu prietenii.
 
 
Politistii ajunsi la fata locului au procedat la arestarea mamei fetitei, invinuind-o de neglijenta criminala.
Intr-o alta zona a Africii de Sud, intr-un cartier numit Khayelitsha, situat in afara orasului Cape Town, sobolanii au ucis o alta fetita in timp ce aceasta dormea.
Lunathi Dwadwa avea doar cativa anisori si dormea intr-o incapere situata la etaj, separata de cea a parintilor.
A fost descoperita dimineata de catre mama ei, Bukiswa Dwadwa (27 de ani), care a constatat socata faptul ca sobolanii i-au devorat ochii fiicei sale - conform afirmatiilor sale „sobolanii i-au mancat fata copilei, de la sprancene si pana la obraji, in timp ce unul din ochi inca se mai tinea intr-o bucata de carne”.

Surprinzator este faptul ca nici unul din parinti nu au auzit-o pe fetita plangand in timp ce era atacata de sobolani.
Nu de mult sobolanii gigant au atacat si ucis o batrana, dupa ce i-au devorat partial capul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dumneavoastra va fi postat imediat ce va fi validat de un moderator