joi, 20 decembrie 2012

Un thailandez si-a pierdut organele genitale in incercarea sa disperata de a-si mari penisul cu ulei de masline



Un barbat de 50 de ani din Thailanda s-a imbolnavit de cancer la organele genitale, dupa ce a urmat un tratament de marire a penisului, injectandu-si singur ulei de masline.
Barbatul a solicitat ajutor medical de urgenta, pentru a-si indeparta organele genitale pe cale chirurgicala, aceasta operatie radicala fiind singura cale de a stopa raspandirea cancerului.
Tratamentul de marire a penisului prin injectarea cu ulei de masline este o procedura destul de raspandita printre barbatii din Thailanda, pe langa alte substante ce includ: ceara de albine, silicon si parafina.
 
Medicii din spitalele din Bangkok sunt familiarizati cu problemele pacientilor, ce necesita internarea de urgenta si ingrijire pentru a indeparta efectele secundare ale unor astfel de tratamente.
 
Anumiti terapeuti thailandezi incurajeaza in mod ilegal astfel de practici, intrucat dorintele si sperantele barbatilor de a avea un penis mai mare reprezinta o afacere profitabila.  
 
Se pare insa ca barbatul in cauza a exagerat cu injectarea uleiului de masline in penis, practica ce s-a desfasurat pe durata a mai multor ani de zile, astfel ca medicii s-au gasit in imposibilitatea de a-i mai putea salva acestuia organele genitale.
 
Purtatoarea de cuvant din cadrul Spitalului General din Bangkok,  Sirikul Jiraranaikhajorn, a declarat ca „Acest caz reprezinta cea mai radicala si mai grea operatie efectuata asupra glandelor genitale, fata de toate cazurile in care s-a descoperit cancer. Pacientul a ajuns in aceasta situatie dupa ce si-a injectat in mod repetat ulei de masline, chiar si dupa ce a suferit mai multe infectii si complicatii. Tratamentele de marire a penisului dau in general rezultate foarte proaste, dar barbatii se incapataneaza sa le continue intrucat majoritatea dintre ei inteleg in mod gresit care este rostul acestui organ”.

Respectiva purtatoare de cuvant a mai adaugat ca „O femeie isi iubeste barbatul nu datorita dimensiunii pe care o are in pantaloni, ci pentru inteligenta, bunatatea si tandretea de care acesta poate da dovada” . Personal as adauga ca nu toate femeile thailandeze sunt de aceeasi parere, altfel nu s-ar mai justifica isteria ce a cuprins in masa atatia barbati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dumneavoastra va fi postat imediat ce va fi validat de un moderator