vineri, 19 aprilie 2013

Marimea penisului conteaza ? Desigur!



femeile sunt excitate lka vederea penisului; femeilor le place penisul masculilor; barbatii mai bine dotati au avantaj in fata femeilor; studiu ce implica comportamentul femeilor respectiv al atractivitatii acestora fata de trupul si elementele de atractivitate masculine. femeilor le plac la nebunie barbatii cu un penis mai mare
Un subiect foarte contestat si considerat tabu este cel legat de atractia sexuala pe care o reprezinta corpul unui barbat in ochii unei femei.

Femeile au tendinta instinctuala de a-si masca dorintele sexuale. Astfel ele vor nega si chiar isi vor induce in eroare iubitul tocmai pentru a nu fi detestate sau ridiculizate.

Nu de mult, in revista ”Proceedings of the National Academy of Science” oamenii de stiinta australieni au publicat rezultatele unui studiu efectuat pe un grup de femei. Scopul acestei cercetari fiind evaluarea elementelor masculine de atractivitate asupra femeilor.

Astfel, femeile din grupul de studiu au analizat imaginile cu trupurile unor barbati iar rezultatele finale au scos in evidenta ca barbatii cu un penis in stare fleasca au fost subevaluati in comparatie cu imaginile ce-i prezentau pe barbati cu un penis mai mare sau in erectie.

Alaturi de variatia marimii penisului cercetatorii au introdus si alte elemente cum ar fi inaltimea si forma corpului (a musculaturii), insa factorul decisiv a fost determinat de un penis mai mare, cu toate ca s-a constatat o anumita interactiune intre toate aceste elemente.

Bineinteles ca se pot gasi multe argumente care sa contrazica rezultatele acestui studiu, cum ar fi faptul ca in viata normala, atat barbatii cat si femeile, poarta in mod firesc haine care sa le acopere partile intime, insa cu toate acestea  este cert ca o femeie ar opta pentru un partener mai bine „dotat”, daca ar avea aceasta posibilitate.

Marimea penisului a fost comparata cu „coada de paun” si asta pentru ca un penis mai mare nu inseamna neaparat performante sexuale mai bune, ci constituie mai degraba un fel de semnal hormonal pentru femeie, respectiv o calitate estetica la un barbat.

Lucrurile sunt mult mai complexe decat atat, pentru ca o femeie deja angajata intr-o relatie cu un partener nu renunta chiar atat de usor in favoarea unui barbat al carui penis este mai mare.

De fapt situatia este identica cu ceea ce simte un barbat fata de o femeie cu forme voluptoase, adica, desi ar pofti la o partida de amor salbatica, totusi nu s-ar desparti de partenera alaturi de care convietuieste.

Asa cum era de asteptat rezultatele acestui studiu au fost aprig contestate, atat de feministe cat si de barbate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dumneavoastra va fi postat imediat ce va fi validat de un moderator